(Poistunut julkaisusta)

Global Mobility- / HR-asiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme HR-tiimiimme kansainvälisen työskentelyn asiantuntijaa. Tehtäväsi liittyvät erityisesti kansainväliseen työskentelyyn, mutta tässä tehtävässä pääset työskentelemään myös muiden HR-prosessien parissa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Sinulla saattaa olla jo muutaman vuoden kokemus ulkomaan komennuksiin liittyvistä asioista, ja haluat ehkä laajentaa osaamistasi muillekin HR:n osa-alueille – tai toisin päin. Olet ehkä asunut ulkomailla, ja siten kansainvälisyys on sinulle omakohtaisestikin tuttua. Olet aikaansaava ja organisoit työtäsi hyvin kiireessäkin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Meillä työskentelet osaavassa HR-tiimissä, jossa on rento ja avoin ilmapiiri ja huipputyypit työkavereina. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. 

Tehtäviisi kuuluu

  • Kansainvälisiin työskentelytilanteisiin liittyvät tehtävät monipuolisesti, mm. Suomeen tulevien ja ulkomaille lähtevien komennuslaisten ja työntekijöiden avustaminen, relokaatioon liittyvät tehtävät, työ- ja oleskelulupahakemuksissa avustaminen
  • Esimiesten ja työntekijöiden ohjeistaminen kansainvälisiin työskentelytilanteisiin liittyen
  • Muihin HR-prosesseihin osallistuminen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • Oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tarkkuutta ja paineensietokykyä
  • IT-taitoja ja kykyä omaksua uudet ohjelmistot nopeasti 
  • Kokemus kansainvälisten työskentelytilanteiden hallinnoinnista katsotaan eduksesi

Haluatko olla yksi meistä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tukenasi sinulla on rennolla tekemisen meiningillä varustettu motivoitunut asiantuntijoiden tiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.6.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Röksä, puh 040 708 9315, parhaiten 22.5. klo 15-16 ja 29.5. klo 12-13.