Global Compliance Manager
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

GLOBAL COMPLIANCE MANAGERIA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Global Compliance -palvelussamme tarjoamme globaalisti toimivalle yritykselle yksinkertaisen keinon varmistaa kansainvälisten säännösten noudattaminen ilman, että sen tarvitsee perustaa jokaiseen toimintamaahan paikallista talousosastoa. Järjestämme, koordinoimme ja valvomme palveluita Suomesta käsin. Global Compliance -palvelumme sisältävät esimerkiksi palkkahallintoa, tilinpäätös- ja veroilmoituspalveluita sekä muita taloushallinnon palveluita.

Roolisi BDO:lla

Global Compliance Managerina vastaat taloushallintopalveluiden kansainvälisestä koordinoinnista Suomessa. Tehtäviisi kuuluu tarjousten ja sopimusten laatiminen, palveluiden implementointi yhteistyössä ulkomaisten kollegojemme kanssa, laadunvalvonta sekä palvelukehitys. Olet myös vahvasti mukana päivittäisessä käytännön koordinoinnissa.

Sinulta toivomme

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Soveltuvaa tutkintoa (esimerkiksi kauppa- tai oikeustieteiden alalta)
  • Kokonaisvaltaista ymmärrystä taloushallinnon palveluista
  • Hyvää organisointikykyä, ratkaisukeskeistä asennetta ja kiinnostusta palvelukehitykseen
  • Erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja kykyä kommunikoida kansainvälisessä ympäristössä
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 20.10.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja, Business Services & Outsourcing Kajsa Backas-Heikkilä, puh. +358 50 354 0157.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot