(Poistunut julkaisusta)

GL Accountant
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Etsimme asiakkaallemme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen GL Accountantia. 

Tehtävissäsi huolehdit päivittäisistä kirjanpidollisista tehtävistä. Suoritat kirjanpidollista raportointia ja kauden päätökseen liittyviä tehtäviä. Tarjoat oikeata ja ajantasaista tietoa taloudellisten päätösten tueksi, valmistelet tase-erittelyitä ja hallinnoit omaisuuskirjanpitoa. Valmistelet raportointia koordinoidusti konsernin raportointitiimin kanssa ja laadit tutkimus- ja kehityshankkeiden kustannusraportointia R&D organisaatiolle, sekä ulkopuolisille rahoituslaitoksille. Olet mukana kehittämis- ja testaustoiminnoissa ja tuet muita kuukauden/kauden vaihteen prosesseissa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä. Sinulla tulisi olla hyvä SAP osaaminen sekä kokemusta konsernin kuun/kauden vaihteen raportoinnista. Suomen kielen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksesi katsomme IFRS standardin tuntemisen, hyvät viestintätaidot, positiivisen asenteen ja hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Olet tarkka työssäsi ja kykenet työskentelemään paineen alla vastuullisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset osaksi taitavaa ja energistä tiimiä. Saat tehtävissäsi vastuuta ja vapautta toimia, sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun. Asiakkaamme tarjoaa sinulle joustavan työympäristön sekä hyvät työkalut työn tekemiseen.  

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 25.7 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja: 
Erica Ollikainen, Henkilöstöassistentti

040 630 8101

erica.ollikainen@workpower.fi