(Poistunut julkaisusta)

GIS - ASIANTUNTIJA
OX2

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Suomen tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Kasvu on edelleen vahvaa ja nyt haemme Ouluun

GIS - ASIANTUNTIJAA

Tuulivoima on päästötöntä, uusiutuvaa ja kotimaista energiaa. Siitä on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyistä ja Suomessa onkin suunnitteilla tuulivoimahankkeita ilman valtiontukea yli 15 000 MW edestä.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä toimit paikkatiedon asiantuntijana hankekehitystiimissä. Tuotat karttoja ja muuta maantieteellistä materiaalia projektiryhmän käyttöön ja teet GIS-analyysejä. Seuraat tuulivoimamarkkinoita ja pääset louhimaan dataa, kun etsit ja analysoit paikkatiedon avulla potentiaalisia uusia tuulivoima-alueita.  Sinulla on siis laaja ja monipuolinen tehtäväkenttä maantieteellisen tiedon osa-alueella. Osallistut myös aktiivisesti GIS – työkalujen hyödyntämisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta sopivaa koulutusta esim. maantieteen tai maanmittauksen alalta sekä kokemusta paikkatietojärjestelmien parista. Olet analyyttinen ongelmanratkaisija, jolla on vahvat sosiaaliset taidot, hyvä paineensietokyky ja nautit sitä, että voit olla mukana useassa projektissa samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Liity mukaan dynaamiseen asiantuntijatiimiin, jossa panostasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Pääset mukaan mahdollistamaan suuren mittakaavan investointeja uusiutuvan energian alalla merkittävän toimijan palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.10.2019.