(Poistunut julkaisusta)

Giganttisia työtehtäviä
Gigantti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Gigantissa mahdollistamme teknologian uskomattomia elämyksiä jokaiselle.

Etsimme giganttiseen joukkoomme lisää tekijöitä eri puolille Suomea. Meillä töitä tehdään rennossa, aktiivisessa ja tavoitehakuisessa työyhteisössä. Tule kehittymään kaupan alan ammattilaiseksi ja tekemään uraa Gigantissa.

Gigantissa urapolkujen kirjo on monipuolinen ja työskentely myymälässä on erinomainen tapa lähteä luomaan uraa konsernissamme. Voit työskennellä myymälöissämme myyjänä, kassalla tai asiakaspalvelupisteillä. Osastopäällikkönä vastuullasi on oman tiimisi esimiestyö sekä osastosi myynti ja muut toiminnot. Yritysmyynnin tiimimme palvelee ympäri Suomen yritysasiakkaitamme tarjoten heille parhaat ja monipuoliset ratkaisut yritysten tarpeisiin. Pääkonttorillamme Helsingin keskustassa työskentelevät myynnin ja markkinoinnin, logistiikan, IT:n sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä vastaavat tiimit.

Jokainen uusi giganttilainen aloittaa työhön perehtymisen seuraten pohjoismaista koulutusohjelmaa. Koulutus jatkuu koko työuran ajan ja sen ydinalueita ovat asiakaspalvelu ja myyntityö. Lisäksi työntekijämme kehittävät tuotetuntemustaan lukuisissa tuotekoulutuksissa, joita järjestetään niin omalla työpaikalla kuin pohjoismaisina koulutuksina. Kaikki pohjoismaiset ketjut yhteenlaskettuna koulutuspäiviä kertyy vuodessa kymmeniä tuhansia!

Tällä hetkellä avoinna muun muassa seuraavat tehtävät:

  • asiakaspalvelutyöntekijöitä varastoon ja noutopisteelle (Vantaa, Espoo, Hämeenlinna, Tornio )
  • myyjiä (Helsinki, Vantaa, Lahti, Tornio)
  • tuoteryhmävastaava (Hämeenlinna)
  • palveluyritysmyyjä (Helsinki)
  • yritysmyyjä (Tampere)

Haemme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kaikki avoinna olevat tehtävät osoitteessa www.gigantti.fi/rekry.

Lähetä hakemuksesi jo tänään!