(Poistunut julkaisusta)

Giganttisia työntekijöitä
Gigantti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Hyppää Gigantin kyytiin ja tule mahdollistamaan teknologian uskomattomat elämykset jokaiselle!

Haemme nyt uusia giganttilaisia useisiin eri tehtäviin eri puolille Suomea. Etsimme sekä uusia aloittelevia että jo kokeneita myynnin tekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit siis olla joko opiskelija, joka hakee työtä opintojen ohelle tai kokenut tekijä, joka haluaa uusia haasteita ja kehittyä urallaan. Erityistä sinussa on intohimosi alaamme sekä tuotteitamme kohtaan ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Tärkeää sinulle, tärkeää meille -asenteemme ohjaa meitä asiakaskohtaamisissa sekä myös sisäisessä yhteistyössämme Suomessa ja Pohjoismaissa. Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista tuote- ja myyntikoulutuksilla. Meillä saat tehdä työtä nuorekkaassa, rennossa ja tavoitteellisessa joukossa. Vaalimme ainutlaatuista työkulttuuriamme perehdyttämällä uudet giganttilaiset tehtäviinsä ja valmentamalla jokaista työntekijää yksilönä koko työuran ajan.

Tarjoamme mahdollisuutta olla osana menestyvää ja jäljittelemätöntä kulttuuriamme, joten tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa nyt!

Myyjiä

Päivittäiseen työhösi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu: tehtäväsi on löytää jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu. Olet myyntihenkinen, joustava, aktiivinen ja kiinnostunut tuotteistamme Home- ja Technology-osastoilla. Home-osastolla valikoimaamme kuuluvat pienet ja suuret kodinkoneet. Technology-osastolla tuoteryhmiä ovat mm. puhelimet, tietokoneet ja televisiot.

Keittiömyyjiä

Epoq-keittiöiden huikea kasvu jatkuu ja kasvun mahdollistajiksi etsimme keittiömyyjiä toteuttamaan asiakkaidemme unelmia. Keittiö on kodin sydän ja Epoq-keittiöiden suurin sydän muodostuu laadukkaista materiaaleista, yksilöllisestä asiakaspalvelusta ja parhaiden kokonaisratkaisujen tarjonnasta.  

KnowHow-asentajia

Työtehtäviin kuuluu asennus-, huolto- ja tukipalvelut. Lisäksi asentajat palvelevat asiakkaita noutopisteellä ja hoitavat yleisiä varastotöitä. Noutopisteellä tavoitteenamme on saada aikaan asiakkaillemme positiivinen kokemus ja ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Outside Sales Executive B2B

Yritysmyyjämme vastaa useiden nimettyjen suurasiakkaiden myynnin kasvusta sekä uusasiakashankinnasta. Yritysmyyjä tapaa asiakkaita ja neuvottelee yritysten ylimmän johdon kanssa siitä, miten heidän liiketoimintansa voisi kasvaa ja kehittyä Gigantin tarjoamien ratkaisukokonaisuuksien avulla. Ota nousukiito urallesi ja tule osaksi yritysmyyntitiimiämme!

Kesätyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin

Matka kohti parasta kesää ja kesätyöpaikkaa on myös alkanut. Olemme tänäkin vuonna vastuullinen kesätyönantaja ja tarjoamme kesätyöpaikkoja useissa myymälöissä ympäri Suomen. Kesätyöntekijöiden rekrytointi alkaa piakkoin. Valmistaudu jo nyt viettämään unohtumaton kesä Gigantissa!

Lisätietoja avoimista tehtävistä osoitteessa gigantti.fi/rekry.