(Poistunut julkaisusta)

Geotekninen suunnittelija
Sitowise Oy/Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Kiinnostaisiko sinua työskennellä suurten geoteknisten suunnitteluhankkeiden parissa? Haluatko kehittyä alasi asiantuntijaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Geotekninen suunnittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sitowise Oy:lle, Geoteknistä suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikkasi voi olla joko Espoossa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa tai Rovaniemellä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.

Geoteknisen suunnittelijan tehtävässä toimit infra- tai talonrakennuksen suunnitteluhankkeissa osana laajempaa suunnitteluryhmää. Tukenasi ryhmässä on kokeneempia pohjarakennesuunnittelijoita ja suunnitteluun rutinoituneita ammattilaisia. Toimit yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselta alalta löytyy aina asiantuntija. Tehtävässä sinua odottavat mukava työyhteisö, viihtyisä ja moderni työympäristö sekä mielenkiintoiset ja haastavat suunnitteluprojektit. 

Etsimme henkilöä jolla on tehtävään soveltuva tutkinto: diplomi-insinöörin/AMK-insinöörin koulutus jossa suuntautuminen geotekniikkaan/ pohjarakennukseen/ maamekaniikkaan. Työssä edellytetään geotekniikan ja matematiikan ymmärrystä ja osaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Henkilöllä tulisi olla jo jotakin ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta ja geoteknisistä laskentamenetelmistä, sekä halua kehittyä alansa huippuosaajaksi. Suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten esimerkiksi Novapoint-, GeoCalc- ja Plaxis-ohjelmistojen hallitseminen osaaminen katsotaan eduksi.

Sitowisellä pääset mukaan vaihteleviin ja innostaviin projekteihin, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana ja työskentely on joustavaa.

Asiakasyritys
Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo joka suunnittelee älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Sitowise operoi kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä lähes 1 900 eri alojen asiantuntijaa Sitowisellä yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Sitowisen visio on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. Lisätietoja: https://www.sitowise.com/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Infra- tai talonrakennuksen suunnitteluhankkeiden suunnittelutyö osana laajempaa suunnitteluryhmää
 • Maarakenteiden mitoitusta ja laskentaa
 • Infraan liittyvää pohjarakennesuunnittelua
 • Stabiliteettilaskentaa, tierakanteiden mitoitusta, painaumalaskentaa, paalutuksen mitoitusta
 • Asiakaspalaverit tilaajan kanssa sekä itse suunnittelutyö mm. Novapointia käyttäen


Odotamme sinulta

 • Relevanttia DI/AMK-koulutustaustaa (mm.geotekniikka, pohjarakennus, maamekaniikka)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Jotakin ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta ja geoteknisistä laskentamenetelmistä (esim. opintojen kautta)
 • Intoa alaa kohtaan ja halua kehittyä asiantuntijaksi
 • Tarkkaa ja huolellista työotetta
 • Novapoint-, GeoCalc- ja Plaxis-ohjelmistojen hallitseminen katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisistä ratkaisuista alan suurhankkeisiin 
 • Mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja
 • Kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat
 • Mukavan työyhteisön sekä viihtyisän ja modernin työympäristön


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä joustavasti kevään 2021 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostise, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.