(Poistunut julkaisusta)

Geotekninen suunnittelija
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Kaupunkirakenteen toimiala vastaa kaupungin maa-, metsä- ja vesialueiden, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, jätehuollosta sekä vesihuoltolaissa kunnalle määrätyistä tehtävistä. Jyväskylän kaupungin yleisillä alueilla sijaitseva ulkovalaistus hallinnointi jakautuu monen toimijan kesken.

Haemme Liikenne ja viheralueet -yksikköön

GEOTEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.5.2019 alkaen.

Geoteknisen suunnittelijan päätehtävinä ovat infrakohteiden pohjarakenteiden suunnittelu ja niihin liittyvät asiantuntijatehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on pohjarakennesuunnittelutehtävään soveltuva rakentamisen tai tekniikanalan korkeakoulututkinto, aiempi opistoasteen tutkinto tai sitä vastaava tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta tiedon hankinnassa ja yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä kaupungin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän infrakohteiden suunnittelun parissa mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Haku tehtävään päättyy 27.3.2019 klo 14.00.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.