(Poistunut julkaisusta)

Geotekniikan projekti-insinööri pääkaupunkiseudulle
Sipti Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Sipti Infra Oy:lle projekti-insinööriä monipuolisiin geo- ja pohjarakennesuunnittelutehtäviin.

Tehtävässä pääset työskentelemään vaihtelevien ja haastavien pohjarakennuskohteiden geosuunnittelutehtävissä. Kuulut projektikohtaiseen suunnittelutiimiin ja vastaat erilaisten projektien geoteknisestä laskennasta ja suunnittelusta. Tehtäväkenttäsi räätälöidään osaamisesi sekä mielenkiinnonkohteidesi mukaan ja sinulla on mahdollisuus toimia myös projektipäällikkönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (AMK/DI)
  • Geotekniikan laskentamenetelmien ja ohjelmistojen (esim. MicroStation, AutoCAD) tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Vastuullista ja proaktiivista työskentelyotetta

Eduksi katsomme pohjarakennesuunnittelupätevyyden (FISE) suorittamisen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän monipuolisten talonrakennus- ja infrapuolen projektien parissa. Sipti Infran asiantuntijat ovat olleet mukana muun muassa Helsingin keskustakirjasto Oodin, Amos Rex:n sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennusten toteuttamisessa. Projekti-insinöörin tehtävässä pääset kehittymään asiantuntijana osaavien kollegoiden ympäröimänä aidosti ketterässä ja joustavan työnteon mahdollistavassa työympäristössä. Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä Malmilla tai Lahdessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 13.6.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Katja Kuusinen, p. 040 564 7747. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.