(Poistunut julkaisusta)

Geotekniikan päällikkö
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Kaupunkirakenteen toimialan liikenne- ja viheralueet palvelualue vastaa kaupungin maa-, metsä- ja vesialueiden, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, jätehuollosta sekä vesihuoltolaissa kunnalle määrätyistä tehtävistä.

Haemme Liikenne ja viheralueet -palvelualueelle

GEOTEKNIIKAN PÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen.

Geotekniikan päällikön työtehtävinä ovat toimintayksikön palveluesimiehen tehtävät sekä infrakohteiden pohjarakenteiden vaativat suunnittelutehtävät ja niihin liittyvät asiantuntijatehtävät. Toimintayksikössä työskentelee maastomittauksen, maaperätutkimuksen sekä maa- ja kiviainestoiminnan eri tehtävissä 10-15 työntekijää.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää esimiestaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta tiedon hankinnassa ja yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä kaupungin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Haku tehtävään päättyy 26.8.2019 klo 14.00. Lue lisää ja täytä hakemus:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/geotekniikan-paallikko-jyv-53-43-19/?r=11

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.