(Poistunut julkaisusta)

Geotekniikan harjoittelija
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tehtäväsi harjoittelijana käsittävät kokeneempien suunnittelijoiden avustamista tehden geoteknisiä laskelmia sekä suunnitelmaluonnoksia. Projektimme käsittävät talo-, rata-, tie- sekä kunnallisteknisiä hankkeita ja pääset näin ollen tutustumaan monipuolisesti geoteknisen suunnittelun eri osa-alueisiin. Voit aloittaa työt halutessasi jo ennen kesälomakautta opintojen ohessa. 

 

Olet opintojesi loppupuolella joko AMK:ssa tai yliopistossa. GeoCalc-ohjelman käytön perusteet ja AutoCad-taidot katsotaan eduksi tehtävässä. Odotamme sinulta hyviä ryhmätyötaitoja sekä aktiivisuutta tehtävien hoidossa.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä olet osa suunnittelutiimiä, pääset kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Saadun palautteen perusteella aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä kokemukseensa.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Pietari Kousa, puh. 040 1476715 ja Vesa Lainpelto, puh. 040-5257247.