(Poistunut julkaisusta)

Geotekniikan asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haluatko mukaan Kiwa Inspectan kiinteistöjen ja rakenteiden asiantuntijajoukkoon? Haluatko työskennellä ja kehittyä yhdessä muiden alan parhaiden osaajien kanssa arvostetussa ja kasvavassa organisaatiossa?

Haemme geotekniikan asiantuntijaa Tampereelle, Helsinkiin tai Turkuun. Tehtävä voi sisältää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sekä suunnittelu- että kenttätutkimus- ja konsultointitehtäviä erilaisissa pohjarakennuskohteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusalan insinööri tai DI. Arvostamme kokemusta geoteknisistä suunnittelutehtävistä ja paalutusalan tuntemusta. Suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai työuran alussa oleva tulevaisuuden kyky, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Hyödynnät mielelläsi käytössämme olevia moderneja suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä. Annamme tarvittaessa koulutuksen paalujen koekuormitustehtäviin, joita teemme Suomessa ja tarvittaessa ulkomailla. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, palveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä IT-taitoja. Haluat työssäsi tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta sekä intoa kenttätöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 25.2.2019.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

  • Rento mutta asiantunteva – Kiwa Inspectassa toteutuu paras mahdollinen kombinaatio
  • Kiwa Inspectan onni on huikeat asiantuntijat