Geosuunnittelija/asiantuntija, Suunnittelupalvelut
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Liity joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa!

Haemme kokeneempaa sekä nuorempaa geosuunnittelijaa/asiantuntijaa geosuunnitteluyksikköömme.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme myös uusia asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Pääset hyödyntämään ja jakamaan osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on muun muassa Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Osallistut esimerkiksi ST, STk ja Allianssi-hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen ja teet tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien kanssa. Lähimpinä kollegoinasi sinulla on yli kaksikymmentä työkaveria, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhönsä sekä tiivis yhteishenki.

Destia on infra-alan inhimillinen ja rehti työpaikka, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Yhdessä sinun kanssasi varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta. 

On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi ja siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa urallasi vaativampiin tehtäviin/rooliin. Voimme räätälöidä tehtävää nykyisen osaamisen, tulevaisuuden näkymän ja oman halusi mukaan suuntaan, joka ohjaa sinua eteenpäin urallasi, olipa kyseessä sitten projektipäällikön tai jopa ryhmäpäällikön tehtävät.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit kiinteä työpisteesi sijaita Destian toimistojen mukaisesti mistä päin Suomea tahansa. Etätyökäytänteet ovat meillä hyvät. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi. 

Jos olet kiinnostunut ja sinulla on enemmän valmiuksia projektipäällikön tehtäviin, odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta pohjarakenteiden suunnittelun menestyksekkäästä toteutuksesta. Eduksi katsomme FISE -pätevyydet tai valmiudet hakea niitä.

Jos taasen olet kiinnostunut enemmän puhtaasti suunnittelijan tehtävistä, niin silloin odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä vähintään kahden-kolmen vuoden kokemusta pohjarakenteiden suunnittelun menestyksekkäästä toteutuksesta.

Työtäsi sinun ei tarvitse tehdä yksin. Riittää kun sinulla on hyvät projekti-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka uskoo yhteistyön voimaan ja arvostaa sekä kuuntelee muita. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esihenkilö ja yksikön päällikkö Antti Ikonen, 040 835 7023 tai antti.ikonen@destia.fi

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Neilikkatie 17

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot