(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Alati kasvavaan proxionilaisten joukkoon kuuluu yli 100 kokenutta ja ennakkoluulotonta alan huippuosaajaa, joilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Proxionilaiset ovat päivittäin mukana muuttamassa maailmaa ja tekemässä tulevaisuuden liikkumisesta helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

Raideliikenne elää uutta tulemistaan. Alalla meneillään oleva digiloikka tuo mukanaan uusia työpaikkoja uudenlaisille huippuosaajille. Proxionin pyrkimys on olla raidealan suunnannäyttäjä sekä koko liikennesektoria uudistava innovoija. Yhtiö on kasvanut vuosien saatossa vahvasti ja kasvu jatkuu edelleen. Missiona on kaksinkertaistaa raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä.

Haemme Proxionin palvelukseen: 

Geosuunnittelijaa Proxionin infrasuunnittelutiimiin

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva suunnittelija tai jo kokeneempi osaaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva infrapuolen insinööri- / DI-tutkinto. Hakijalta odotamme oma-aloitteellisuutta ja sujuvaa työotetta niin ryhmässä kuin yksin. Eduksi luetaan myös kokemus erilaisista infra-alan suunnittelu ja/tai rakennustehtävistä.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia geosuunnittelijan tehtäviä, kuten ratasiltojen geotekniikkaa, radan stabiliteetin parantamista, nykyisen raiteen perusparannusten suunnittelua, uusien raiteiden pohjarakenteiden suunnittelua jne.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Geosuunnittelijana voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun Mari Laitinen,
puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.