(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija
Geo-Master

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme Turkuun sinua, kehittymishaluinen

GEOSUUNNITTELIJA

Hoidat tehtävässäsi monipuolisia ja vaativia geosuunnittelun tehtäviä. Olet osana kahdeksan hengen asiantuntijatiimiämme. Työskentelet asiakasrajapinnassamme ylläpitäen pitkäaikaisia ja vakiintuneita asiakassuhteitamme. Työssäsi apunasi on yrityksemme strukturoidut toiminta- ja palveluprosessit.   Osallistut myös yrityksemme ja palveluidemme kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mielellään korkeakoulutasoista pohjakoulutusta ja kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Sinulla on vahva motivaatio alalle ja haluat kouluttaa itsesi alan huippuosaajaksi. Luonteeltasi olet hyvään laatuun ja työn jälkeen suuntautunut tiimipelaaja.

Tarjoamme Sinulle avaintehtävän vakavaraisessa ja tunnetussa yrityksessä, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pystyt käyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan/ Carpecon Oy, puh. 040 5533759. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 04.11. mennessä osoitteeseen hakemukset@carpecon.fi