(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija (Tampere, Kuopio, Vantaa, Oulu)
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Mitä on tarjolla?

Haemme geosuunnitteluyksikköön suunnittelijaa. Suunnittelijana vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa geotekniikan tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Oulu,Tampere tai Vantaa). Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Sinusta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta suunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. FISE pohjarakennesuunnittelijan pätevyydet sekä pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen, geoteknisestä suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työstä Destiassa?

Ole Anttiin yhteyksissä: yksikön päällikkö Antti Ikonen, 040 835 7023 tai antti.ikonen@destia.fi. 

Ja sitten hakemaan!

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!

Haku alkaa 5. toukokuuta 2020 ja päättyy 30. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta- hieronta-, hammashoito- ja kulttuurietu
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttäminen
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut