(Poistunut julkaisusta)

GEOSUUNNITTELIJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Finnmap Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme nyt Finnmap Infralle uuteen Tampereen huipputiimiin vakituiseen työsuhteeseen:

GEOSUUNNITTELIJAA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme sekä kokeneita, että työuransa alussa olevia geotekniikan asiantuntijoita työskentelemään haastavien väyläprojektien parissa. Kokemuksesi mukaan voit toimia myös projektipäällikkönä. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja tehtävänkuvan mukaista kokemusta, mutta ennen kaikkea halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa. Kokemus rautateiden ja taitorakenteiden geotekniikasta, FISE-pätevyydet ja tietomallinnusosaaminen lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa. Tampereen toimistolla pääset mukaan rakentamaan kokonaan uuden toimipisteen työskentely-ympäristöä ja toimintakulttuuria. Meillä on joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uusia jäseniä tiimiimme, joten täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Juha Jalonen, juha.jalonen@finnmap-infra.fi, puh. 050 341 5527.