(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija, NRC Group Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme NRC Group Finland Oy:lle

 

GEOSUUNNITTELIJAA

 

työskentelemään Suomen monipuolisimpaan raideinfran parissa toimivaan organisaatioon osana Geotekniikan tiimiä. NRC Group Finlandin merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Suunnittelijoiden on myös mahdollista päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin.

 

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva nuorempi osaaja tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävänkuva luodaan yhdessä ja siihen kuuluvat osaamisesi ja halujesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävät. Suunnittelutehtäviä pystyy tekemään etänä, joten periaatteessa voit asua missä päin Suomea tahansa. Toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

 

Vaatimuksena tehtävään on vähintään insinöörin (AMK) tasoinen tutkinto geotekniikan parista. Suunnittelutehtävien lisäksi, arvostamme aikaisempaa kokemusta myös työmaatehtävistä. Kielitaidosta on myös hyötyä tehtävässä. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

 

Miksi hakea tehtävään?

NRC Group Finlandilla suunnittelijalla on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä osana alansa monipuolisinta suunnittelutaloa, jossa pääsee mukaan alan mielenkiintoisimpiin, monialaisiin projekteihin. Olet sitten aloitteleva suunnittelija, kokenut konkari, tai jotain siltä väliltä, niin työnkuvasi räätälöidään oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. NRC:llä töitä tehdään iloisessa ja ammattitaitoisessa porukassa, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja kehitetään eteenpäin. Kaikki toimipisteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja etätyöskentelyn tekeminen on myös mahdollista.

 

Työsuhde-edut:

  • Työsuhdematkalippu
  • Eazybreak/liikunta- ja kultuurietu
  • Palkitsemisohjelma
  • lounasetu

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva henkilö on valittu. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan NRC Group Finlandin vakituiseksi työntekijäksi. Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Haku on auki 31.8.2019 asti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.

 

 

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.


NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.