(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija, kokoaikainen, A-Insinöörit Oy, Espoo
A-Insinöörit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020
Haluatko työskennellä monipuolisten rakentamisen projektien parissa? Oletko asiakaslähtöinen persoona, joka omaa peruskäsityksen maaperästä ja rakenteista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme A-Insinöörit Oy:lle geosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta suoraan asiakkaalle.

Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin rakentamisen projekteihin. Tehtäviäsi ovat mm. geotekniikan pohjarakenteiden suunnittelu, perustuksien suunnittelu, tekninen laskenta sekä asiakasrajapinnassa toimiminen. Tehtävä on yhdistelmä sekä itsenäistä toimistotyötä että asiakastapaamisia.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (amk/DI) pohjarakennesuunnittelusta sekä peruskäsitys maaperästä ja rakenteista. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Sinulla on valmiuksia asiakastyöhön ja kykyä tuoda omat näkemyksesi julki.

A-Insinöörit auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Erinomaisen lopputuloksen lisäksi A-Insinöörit Oy:lle on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Asiat tehdään yhdessä ja pyritään parempaan kuin mitä asiakkaat odottavat. A-Insinöörit tarjoaa ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja A-Insinööreistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoista: ains.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Geotekniikan pohjarakenteiden suunnittelu
 • Perustuksien suunnittelu
 • Tekninen laskenta
 • Maapohjan selvittäminen ja lähtötietojen hankinta
 • Asiakasrajapinnassa toimiminen
Odotamme sinulta
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (amk/DI)
 • Peruskäsitystä rakenteista ja maaperästä
 • Tarkkaa ja huolellista työotetta
 • Valmiuksia asiakastyöhön
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työprojektit
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavaan, kotimaiseen suunnittelutoimistoon ja päästä kehittymään projektipäälliköksi
 • Nykyaikaiset työtilat ja viimeisimmät työkalut
 • Monipuoliset työsuhde-edut
 • Yrityskulttuurin, jossa vallitsee hyvä yhteishenki

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.