(Poistunut julkaisusta)

Geosuunnittelija, geotekniikan projektipäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme lisää geotekniikan ammattilaisia mukaan georyhmäämme, joka on osa NRC Group Finland Oy:n suunnitteluliiketoimintaa. Toimimme suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan geo- ja kalliotekniikkaan liittyvissä tehtävissä sekä suurissa, että pienemmissä hankkeissa ympäri Suomen ja rajojen ulkopuolella.

Tehtävänkuva luodaan yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit toimia meidän suunnittelutoimeksiannoissa geosuunnittelijana tai sitten asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävissä. Meillä pääset halutessasi myös osallistumaan kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Kouvola tai Oulu.

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta geotekniikan piiristä, mutta ennen kaikkea myös kehittymiskykyä ja -halua. Sinulla on kokemusta geosuunnittelusta tie-, katu- tai rataympäristössä. Eurokoodien osaaminen, suunnitteluohjelmistojen hallinta ja työmaakokemus katsotaan eduksesi. Kielitaidostakaan ei tietysti ole haittaa. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle suuren konsernin edut sekä lisäkoulutuksen työssäsi tarvitsemaasi erityisosaamiseen. Ota rohkeasti haaste vastaan ja hyppää mukaan joukkoomme niin pääset tekemään monipuolisia ja haastavia tehtäviä niin Suomessa kuin ulkomailla yhdessä mukavien työkaverien kanssa.

Mikäli kaipaat lisätietoa tehtävästä, sitä antaa georyhmän ryhmäpäällikkö Tuomo Passi, puh. 040 8665 582 tai sähköpostitse tuomo.passi@vr.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.