(Poistunut julkaisusta)

Geologi/tutkija yhdyskuntarakentamista palveleviin kallioperätutkimuksiin
Geologian tutkimuskeskus GTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Geologi/tutkija yhdyskuntarakentamista palveleviin kallioperätutkimuksiin

Geologian tutkimuskeskus hakee geologia/tutkijaa yhdyskuntarakentamista palveleviin kallioperä- sekä rakennegeologiaan liittyviin tutkimuksiin Energia- ja rakentamisen ratkaisut -tulosyksikköön Espoon, Kokkolan tai Kuopion toimipisteeseen. 

Toimit kallioperä- ja rakennegeologian sekä 3D-mallinnuksen asiantuntijana kalliorakentamista palvelevan tutkimuksen parissa. Tehtäväsi liittyvät mm. geologisten mallien määrittelyyn, yhdyskuntarakentamisen projekteihin ja kallioperätutkimuksiin kotimaassa ja ulkomailla. Ammatillisen osaamisen painopiste on rakennegeologiassa ja 3D-mallintamisessa ja näiden hyödyntämisessä kallioperän käyttäytymisen ja soveltuvuuden sekä riskienhallintatarpeiden arvioinnissa. Roolisi on osallistua uusien projektien innovointiin, suunnitteluun ja hakemiseen sekä tehtäviin tutkimuksiin ja raportointiin oman osaamisesi kautta. Toimenkuvaasi liittyy vahvasti myös asiakasyhteistyö.

Odotamme sinulta

 • Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto geologian alalta tai muulta tehtävään soveltuvalta alalta
 • Sinulla on kokemusta rakennegeologiasta tai muusta kallioperän rakennettavuuteen keskeisesti liittyvästä tutkimuskentästä sekä 3D-mallinnuksesta
 • Olet tottunut työskentelemään paikkatieto- ja 3D-mallinnusohjelmistojen kanssa
 • Pystyt kommunikoimaan ja kirjoittamaan englanniksi sujuvasti
 • Olet valmis ja halukas työskentelemään sekä kotimaisissa että ulkomaisissa projekteissa 
 • Olet innovointikykyinen ja aktiivinen
 • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joita tarvitaan muiden tutkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa käytävissä keskusteluissa ja neuvotteluissa. 
 • Kestät painetta ja osaat priorisoida. 
 • Pystyt heittäytymään nopeasti ja tarttumaan tilaisuuksiin ja opit nopeasti uusia asioita.

Luemme eduksi 

 • Kokemuksen projektihauista
 • Kokemuksen kalliomekaniikasta
 • Ohjelmointikokemuksen
 • Kokemuksen 3D-ohjelmistoista, kuten Leapfrog, Surpac, Autocad
 • Soveltuvan tohtorin tutkinnon

Tarjoamme sinulle 
Sinua odottaa tehtävä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä joustavat etätyökäytännöt. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8-9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 460–4 180 €/kk. 

Turvallisuusselvitys
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Tehtävä alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä ajalla 17.12.2020-18.12.2020 sekä 4.-15.1.2021 antavat ryhmäpäällikkö Taija Huotari puh. 029 503 2125, geologi Teemu Lindqvist puh. 029 503 2171 ja yksikön päällikkö Hannu Lahtinen puh. 029 503 5209.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 15.1.2021 klo 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-1113-2020.