(Poistunut julkaisusta)

Geologi
Geologian tutkimuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Geologian tutkimuskeskus hakee geologia vakituiseen työsuhteeseen Malmit ja Teollisuusmineraalit -tulosyksikköön Espooseen, Kuopioon tai Rovaniemelle.

Tehtäväsi on osallistua kallioperän raaka-ainetutkimusten suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Osallistut myös maksullisten toimeksiantojen ja yhteisrahoitteisten tutkimusten valmisteluun ja toteutukseen sekä kansainvälisiin tehtäviin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa geologiassa. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat ehdottomia edellytyksiä. Suomen sekä muiden kielten taito lasketaan hakijalle eduksi. Arvostamme käytännön töissä hankittua asiantuntemusta ja kokemusta kansainvälisissä tehtävissä sekä edellytämme matkustusvalmiutta kansainvälisissä tehtävissä. Eduksi katsotaan kokemus kallioperän rakennegeologisessa- ja malmigeologisessa kartoituksessa sekä 3D-mallinuksessa. Ohjelmisto-osaamisessa hakijan eduksi katsotaan Surpac, Leapfrog, ArcGis ja QGIS ohjelmistojen hallinta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä korkeaa työmotivaatiota.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon laaja-alaiseen käyttöön ja kehittämiseen. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8–9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 360–4 060 €/kk.

Lisätietoja: geologi Markku Tiainen, puh. 029 503 2557 ja yksikön päällikkö Pasi Heino, puh. 029 503 3440.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-413-2018, 20.8.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’Geologi MTM’.