(Poistunut julkaisusta)

Geoenergia-alan asiantuntija/projektipäällikkö
Geologian Tutkimuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

GEOENERGIA-ALAN ASIANTUNTIJA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Geologian tutkimuskeskus hakee geoenergia-alan projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Energia ja rakentamisen ratkaisut -tulosyksikköön 12.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Sijoittumispaikkakunta on ensisijaisesti Espoo tai Kokkola, mutta myös Kuopio tai Rovaniemi ovat mahdollisia. 

Tehtävänäsi on geoenergiaprojektien vetäminen, avainasiakkuuksien hoitaminen sekä uudenlaisten geoenergiaratkaisujen kehittäminen osana reilun 10 hengen tiimiä. Osallistut myös geoenergian tutkimuksellisten projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä projektirahoituksen hakemiseen.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa geotieteiden-, tekniikan- tai muulta tehtävään soveltuvalta alalta. Geoenergia- eli maalämpöalan tuntemus on edellytys tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Tehtävä edellyttää sinulta hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta sekä kykyä johtaa haastavia ja laaja-alaisia projekteja kotimaassa ja ulkomailla. Odotamme myös hyviä yhteistyötaitoja ja verkostoja alalla. Kyky ja näytöt ulkopuolisen tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 9−10 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 880–4 670 €/kk.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi​.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Nina Leppäharju puh. 029 503 2285, nina.leppaharju@gtk.fi ja yksikön päällikkö Hannu Lahtinen, puh. 029 503 5260, hannu.lahtinen@gtk.fi.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-363-2020, 28.5.2020 klo 16.15 mennessä