(Poistunut julkaisusta)

Geoalan osaaja
Posiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme Olkiluotoon

Geoalan osaajaa

Oletko geoalan osaaja, joka haluaa tehdä jotain ainutlaatuista? Haemme nyt Posivalle geoalan osaajaa määräaikaiseen 28.2.2022 asti kestävään työsuhteeseen. Tehtäväsi liittyvät ensisijaisesti kalliomekaniikan monitorointiin, erityisesti mikroseimiseen seurantaan, sekä kallioperän karakterisointia ja soveltuvuuden arviointia varten tuotettaviin geofysiikan tutkimuksiin. Työtehtävissäsi lisäksi osallistut tutkimusten suunnitteluun, koordinointiin, toteutukseen ja kehitykseen sekä aineiston käsittelyyn ja raportointiin. 

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on työtehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto luonnontieteelliseltä tai tekniseltä alalta. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Kokemus seismologiasta sekä erilaisista geofysiikan mittausmenetelmistä luetaan eduksi. Olet motivoitunut kehittämään osaamistasi jatkuvasti eteenpäin.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Posiva on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Posiva on edennyt käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa pisimmälle maailmassa ja antaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi.

Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Tutkimuspäällikkö Antti Mustonen, p. 040-588 0852 ja geofyysikko Minna Kuusisto, p. 050-581 9271.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 1.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!