(Poistunut julkaisusta)

Geo- ja Pohjarakennesuunnittelija, Sipti Infra, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Maanrakennuksen osaajalla on nyt mahdollisuus edetä suunnittelun kovaksi ammattilaiseksi! Etsimme Sipti Infra Oy:lle rakennusalan tutkinnon omaavaa maa- ja pohjarakennuksen taitajaa, jolla on vahva halu kehittyä suunnittelun parissa. Löytyykö sinulta osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja kokemusta maanrakennuksen parista? Mikäli vastauksesi on kyllä, voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Pohjarakennesuunnittelijana tulet toimimaan osana Sipti Infran suunnittelutiimiä, joka vastaa geo- , alue- ja pohjarakennussuunnittelusta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisissa suunnitteluprojekteissa, kuten tukiseinien, kaivantojen, maa- ja piharakenteiden ja viemäreiden suunnittelun parissa. Suunnittelutiimi toimii myös aktiivisessa yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet toimimaan yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa ja mikäli takana on vasta muutama vuosi infra- tai pohjarakennesuunnittelussa, on tukenasi tiimi kasvattamassa sinua pohjarakennesuunnittelun huipputekijäksi.

Tarjoamme


* Paikan alati kasvavassa pohjarakennuksen asiantuntijayrityksessä
* Mukavan ja sinun kehittymistäsi tukevan tiimin
* Toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Pohjarakennuksen suunnittelutehtävät monipuolisissa projekteissa
* Yhteistyö projektipäälliköiden kanssa
* Mahdollisuus päästä vetämään omia projekteja kokemuksen karttuessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva rakennusalan koulutustausta
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. työharjoittelun kautta)
* Ymmärrystä maanrakentamisen parista
* Osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta (esim. MicroStation/AutoCAD)
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Kehittymishaluinen
* Omatoiminen
* Yhteistyökykyinen
* Avoin


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Malmi, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sipti Infran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sipti Infra Oy tarjoaa asiakkailleen pohjarakennusalan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita kokeneiden suunnittelijoiden asiantuntemuksella. Pitkä kokemus sekä rakennetussa kaupunkiympäristössä että neitseellisillä rakennuspaikolla auttaa meitä löytämään laadukkaat ja tilaajan kannalta edullisimmat toimivat ratkaisut.