(Poistunut julkaisusta)

GDL/ArchiCAD Moniosaaja
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen hyväksi jo vuodesta 1988. M.A.D. on asiantuntijana useissa eri kehitysprojekteissa ja jäsenenä alan tutkimushankkeissa. Koulutamme, konsultoimme ja autamme useita rakennusalan yrityksiä.

Löytyykö sinulta kokemusta GDL-ohjelmoinnista? Oletko kokenut koodaaja tai nopea ja innokas oppimaan? Kiinnostaako sinua päästä tekemään haastavia asiakasprojekteja sekä kehittämään ArchiCADin Peruskirjastoa? Haluatko olla osallisena asiantuntevaa tiimiä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan ja pääset itse kehittymään?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, voit olla juuri hakemamme uusi tiimijäsen. M.A.D. on menestyvä, nuorekas, dynaaminen, innovatiivinen, kasvava, vakavarainen ja vastuuntuntoinen. Etsimme nyt tiimiimme päteviä, kunnianhimoisia ja työtäpelkäämättömiä tulevaisuuden GDL-ohjelmoijia.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän GDL-ohjelmoinnin ja ArchiCADin parissa. Monipuolisten GDL-tehtävien lisäksi on mahdollisuuksia myös ArchiCAD-laajennusten ohjelmoimiseen C-kielellä, Web-ohjelmointiin ja tietokantojen päivittämiseen. Tulet toimimaan mielenkiintoisessa, uudistuvassa ja haastavassa toimintaympäristössä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä ympärillesi energiset ja ammattitaitoiset kollegat. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, rennon työilmapiirin, paljon töitä ja riittävästi haasteita. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta asiantuntijuutta ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Innostut työstä, joka vaatii oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteistä sitoutumista asiakkuuksien sekä oman osaamisesi kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen, ratkaisukeskeinen ja ensiluokkaiseen asiakaspalvelukokemukseen tähtäävä.

Haluatko M.A.D.iin töihin?
Jos luotat omiin kykyihisi, ota yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaa ottaa sinut matkaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamistä Joni Hokkanen p. 040 350 0735. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.6. mennessä www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - GDL/ArchiCAD Moniosaaja (ID:5939) tai sähköpostiin jho@temp-team.fi.

Odotamme hakemustasi innolla! Hakemuksia käsitellään sitä mukaan kun niitä tulee, joten kannattaa olla aktiivinen ja hakea heti.