(Poistunut julkaisusta)

Gastropub Stone´s vuoromestari, kesätyö
HOK-Elanto / Gastro Pub Stones

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Oletko osaava VUOROMESTARI ja haet kivaa kesätyöpaikkaa? Haemme uutta työkaveria Stone´sin kesään 2019. Stone´sissa pääset työskentelemään hyvän tunnelman, laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone’sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Tässä työssä tehtävänäsi on valmistaa Gastropubin laadukkaita ja rennon maukkaita ruoka-annoksia sekä tietenkin vastaat myös työvuorojen sujuvuudesta. Edellytämme sinulta jo jonkin verran aiempaa osaamista esimiestyöskentelystä, ripeää työskentelyotetta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin taitoa. Lisäksi toivomme, että sovit osaksi rentoa työporukkaa ja ymmärrät myös huumorin päälle!

Työtä on tarjolla kesäksi 2019: kesäkuun alusta elokuun loppuun asti, ja syksyn tullen on mahdollisuus jatkoon. Työtunteja on luvassa keskimäärin 112,5 h/3 viikkoa ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Sopimus tehdään Baronan kanssa.

Stone´sin porukka odottaa töihin ehkä juuri sinua, hae paikkaa pian!

Gastropub Stone´s on osa HOK-Elantoa.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi