(Poistunut julkaisusta)

Gastropub Stone's Kokki, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Gastropub Stone’sille Helsingin ytimeen KOKKIA kesäksi 2018. Stone´sissa pääset työskentelemään hyvän tunnelman, laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone’sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Tässä työssä tehtävänäsi on valmistaa Gastropubin laadukkaita ja rennon maukkaita ruoka-annoksia. Edellytämme sinulta jo jonkin verran aiempaa osaamista kokin ammatista, ripeää työskentelyotetta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin taitoa. Lisäksi toivomme, että sovit osaksi rentoa työporukkaa ja ymmärrät myös huumorin päälle!

Tämä kesätyö kestää toukokuusta vähintään elokuun loppuun, halutessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa Stone’sin tiimissä pidempäänkin. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Autamme tarvittaessa asuntoasioissa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä.

Tänne kannattaa tulla, joten anna mennä – lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Käytettävyys touko-elokuu
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus, Työkokemus 1-3v