(Poistunut julkaisusta)

GamePro - 25 uutta pelialan ammattilaista
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Oletko haaveillut työurasta pelialalla? Nosta urasi uudelle tasolle ja hae mukaan suomalaisen pelialan menestystarinaan.

GamePro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta useat pelialan yritykset hakevat uusia osaajia monipuolisiin pelialan tehtäviin. GamePron tavoitteena on kasvattaa uusia osaajia suomalaisen pelialan palvelukseen. GamePro-ohjelma on järjestetty aiemmin seitsemän kertaa yhteistyössä Neogamesin kanssa. Tällä kertaa mukana on myös oma Growth Hacker -erikoistumistrack yhteistyössä Googlen kanssa. Aiempien pelialan rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo 160 uutta osaajaa on löytänyt paikkansa Suomen pelialalta!

GamePro tarjoaa ainutlaatuisen väylän päästä kehittymään alan huippuyritykseen ja saada jalka oven väliin pelialalle. Ohjelmaan sisältyy pelialan veteraanien pitämä monipuolinen koulutus, jonka tavoitteena on antaa sinulle lentävä lähtö tulevana pelialan ammattilaisena.

Missä pelitalossa sinä haluaisit työskennellä?

GamePron kautta uusia osaajia hakee joukko eturivin pelialan yrityksiä, mm.

 • Frogmind
 • Game Refinery
 • Grand Cru
 • Kukouri
 • Quicksave
 • RedLynx
 • Shipyard Games
 • Small Giant Games
 • Wargaming

Kattavamman listan rekrytoivista yrityksistä ja rooleista löydät https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/gamepro/

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden päästä töihin kovassa nosteessa olevalla pelialalla
 • välittömän kosketuksen mielenkiintoisiin pelinkehitysprojekteihin
 • 20+ päivän kattavan pelinkehityskoulutuksen
 • tilaisuuden verkostoitua pelialalla

Mitkä ovat minun mahdollisuuteni? ​

Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ja harrastuneisuutta pelialalta. Taustasi voi olla melkein miltä alalta vain, sillä pelialalla on tarjolla töitä hyvin erilaisille osaajille esim. teknisellä, graafisella tai kaupallisella taustalla. Huomaa, että monessa työtehtävässä työnäytteillä on suuri merkitys, joten portfolio kannattaa päivittää/valmistella hyvin.

GamePro on tarkoitettu sinulle, joka olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin pelialan yritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin 6 kk mittaisen (12.12.2018–14.6.2019) koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja saat 20+ päivän asiantuntijakoulutuksen. Yritysten tavoitteena on tehdä kanssasi työsopimus ohjelman päätyttyä.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, rekrytoivien yritysten, Neogamesin ja Googlen kanssa.

Hae rohkeasti mukaan!

Hakemukset kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva paikka pelialalta. Haku on kaksivaiheinen:

 1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 681756). 
 2. Täytä seuraavaksi oma osaamisprofiilisi / CV:si Saranen Consultingille.

Haku päättyy maanantaina 19.11.2018.

Kysy lisää:

Laura Kyntäjä, laura.kyntaja(at)saranen.fi, 044 570 4830 (soittoaika torstaisin klo 10-12)

Antti Ilmo, antti.ilmo(at)saranen.fi, 050 306 8637 (parhaiten tavoitettavissa sähköpostitse)

Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä muutos- ja työnhakupalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme yli tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.

pelinkehittäjä peliala mobiilipeli devaaja designer user acquisition user experience