Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei moniosaava fysioterapeutti!

Meillä olisi tarjolla sinulle fysioterapeutin sijaisuus huipputiimistämme Laajasalon asumisyksiköstä. Meitä on täällä 22:sta ammattilaisesta koostuva moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua.

Asukkaamme asuvat kahdessa eri ryhmäkodissa, Merivuokossa ja Aallottaressa. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita, joiden taustalla on voinut olla esim. päihteisiin liittyviä ongelmia.

Iso osa Aallottaren asukkaista ovat motivoituneita liikkumaan ja hyötyvät terapeuttisesta harjoittelusta, mikä toteutuu ryhmämuotoisena fysioterapiana. Merivuokon asukkaat hyötyvät toimintakykyä, omatoimisuutta ja elämänlaatua tukevasta ohjauksesta ja työotteesta kinestetiikan periaatteita hyödyntäen.

Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja meille on tärkeää, että jokainen asukas saa kokea olevansa merkityksellinen. Kohtaamme heidät kunnioittavasti ja huomioimme kaikkien tarpeet yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan.

Meillä jokaisella työntekijällä on omaan osaamiseen ja kiinnostukseen liittyviä vastuutehtäviä, joita suunnitellaan ja suoritetaan vastuutiimeittäin. Työyhteisössämme panostamme yhteisöllisyyteen ja kehitämme toimintaamme itseohjautuvampaan suuntaan. Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten odotamme sitä myös sinulta.

Laajasalon asumisyksikössä fysioterapeuttinen työ sisältää ryhmäterapiaa, ohjausta ja neuvontaa, toimintakyvyn arviointia valideita mittareita käyttäen, apuvälinetarpeiden arviointia, kinestetiikan jalkauttamistyötä hoitotiimin kanssa sekä monialaista yhteistyötä asukkaiden omaisten sekä eri verkostojen kanssa. Raportointikäytäntöinä fysioterapeutti kirjaa käytössä olevaan potilastietojärjestelmään asukkaiden liikkumis- ja toimintakykyarviot sekä asukkaiden kanssa yhdessä laatimat fysioterapiasuunnitelmat ja tavoitteet. Sen lisäksi on tärkeää, että fysioterapeutti osallistuu hoitosuunnitelmien sekä RAI:n tekemiseen asukkaiden ja hoitajien kanssa.

Moniammatillinen yhteistyö on osa jokaista työpäivääsi ja siksi edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innostuneisuutta sekä vahvaa kykyä tuoda rohkeasti esille asioita oman ammattikuntasi edustajana.

Meidän työpaikassamme erityistyöntekijöiden osaamista kunnioitetaan ja arvostetaan. Otamme sinut lämpimästi vastaan tärkeänä osana värikästä tiimiämme. Yhteistä työtä tehdään Idän palvelualueen arvojen ja yhteisten tavoitteiden perusteella.
Tukenasi perehdytyksessä sekä arkityössä toimii oman yksikkösi moniammatillisen tiimin ja esimiehen lisäksi Laajasalon palvelutalon sekä jaoksemme terapiatiimit.

Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kinestetiikan koulutuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma osastonhoitaja, p. 040 336 1258 ja Sofia Palmu, fysioterapeutti, p. 040 336 2332. Soittoajat: 14.9. klo 11-12 ja klo 13-14.

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426131
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki