(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä reipas, oma-aloitteinen ja idearikas fysioterapeutti. Etsimme sinua Myllypuron seniorikeskuksen palvelukeskukseen vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 1.1.2021 - 19.5.2021 ja mahdollisesti pidempään.

Fysioterapeuttina tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa erilaisia ikäihmisten liikunnallisia ryhmiä, kuten kuntosaliryhmiä ja antaa yksilöllistä ohjausta sekä liikuntaneuvontaa. Palvelukeskus tuottaa myös etäkuntoutusta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi erilaisten tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.

Toimit osana palvelukeskuksen moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja vastaava ohjaaja. Lisäksi olet osa koko talon terapiatiimiä, johon kuuluu fysio- ja toimintaterapeutteja.

Pandemiatilanteen vuoksi palvelukeskustoiminta Helsingissä on suljettu 31.12.2020 saakka. Mikäli tilanne jatkuu vuodenvaihteen jälkeen, palvelukeskuksen fysioterapeutin tehtävät painottuvat etäryhmien ja muutamaan tuetun lähiryhmän suunnitteluun ja ohjaukseen.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Kupiainen p. 040 684 5527

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi