Fysioterapeutti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt fysioterapeuttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen Joensuun palvelupisteeseen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy fysioterapeutin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa.

Tehtäväkuvaan kuuluu tuki- ja liikuntaelinoireisten (tule) opiskelijoiden fysioterapia. Toteutamme YTHS:ssä fysioterapian suoravastaanottomallia. Arvostamme hyviä kliinisen tutkimisen taitoja sekä aktiivista työotetta. Fysioterapian painopisteenä ovat yksilöllisten harjoitteluohjelmien laatiminen ja opiskelijan motivointi harjoitteluun sekä fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta opiskelijan elämäntilanne ja opiskeluympäristö huomioiden. Lisäksi fysioterapeutti toimii opiskelijoiden tule-terveyden asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä.  

Edellytämme tehtävässä fysioterapeutin (AMK) koulutusta, jonka lisäksi toivomme työkokemusta tule -asiakkaiden parista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Suureksi eduksi katsomme suoravastaanottokoulutuksen tai vastaavan tule-fysioterapian lisäkoulutuksen, sekä kokemuksen suoravastaanottotoiminnasta. YTHS on kolmikielinen, joten molempien kotimaisten kielten lisäksi toivomme myös englannin kielen taitoa.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Arja Makkonen, puh. 046-8769158. Tavoitat Arjan puhelimitse 19.10. - 20.9. klo 12.00 - 14.00 tai  sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu: 
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot