(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme innostunutta geriatrisen fysioterapian erityisosaajaa fysioterapeutin vakituiseen työsuhteeseen Puistolan palvelutaloon. Työ alkaa vuosilomasijaisuutena 28.9.2020 ja muuttuu vakituiseksi työsuhteeksi 1.12.2020.

Palvelutalossa mahdollistamme asukkaan omannäköisen loppuelämän. Puistolan palvelutalossa on kolme palveluasumisen hoitotiimiä ja yksi muistisairaiden ryhmäkoti sekä kuntoutustiimi. Puistolan palvelutalo on asukkaan loppuelämän koti. Asukaskunta koostuu helsinkiläisistä ikäihmisistä.

Fysioterapeuttina toimit osana monialaista hoitotiimiä 116 asukkaan palvelutalossa. Kuntouttavan työn suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa tukenasi on hoitohenkilökunnan lisäksi kuntoutustiimi, johon kuulut toisena fysioterapeuttina. Lisäksi tiimiin kuuluu toimintaterapeutti, kulttuuriohjaaja ja sosiaaliohjaaja.

Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluu muun muassa fyysisen toimintakyvyn arviointi, liikuntaterapiasuunnitelmien tekeminen ja toteutus yhteistyönä hoitotiimien kanssa. Apuvälineistä huolehtiminen on osa työnkuvaa, sekä asukkaiden toimintakyvyn asiantuntijana toimiminen moniammatillisessa tiimissä. Työnkuvaan sisältyy myös erilaisten ryhmien suunnittelu ja toteutus. Osana kuntoutustiimiä olet mukana toteuttamassa asukkaan arjen ja juhlien toteutumista.
Hakijalta edellytämme: -vahvaa kokemusta geriatrisesta hoitotyöstä ja muistisairaiden kuntoutuksesta -hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja -taitoa ohjata siirtoja ja työergonomiaa hoitohenkilöstölle

Tarjoamme: -viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisia vanhustyön kehittämisestä innostuneita työkavereita -mahdollisuuden kehittää ikäihmisten kuntouttavaa vanhustenhoitoa.
Arvostamme RAI arviointimittarin tuntemusta, potilassiirtoergonomian hallintaa sekä tietoa kinestetiikkamenetelmistä.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Oh Eeva-Kerttu Demirtas, puh: 050-5309964, eeva-kerttu.demirtas@hel.fi, ark. 7-15 välillä. Vs. johtaja Assi Lehtonen, puh: 050-4020706, assi.lehtonen@hel.fi, ark. 8-16 välillä.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi