(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Tehtävän kuvaus

Vastaat Helsingin itäisellä alueella asuvien eri ikäisten kehitysvammaisten fysioterapiatarpeen sekä liikkumis- ja toimintakyvyn tutkimisesta; fysioterapian suunnittelusta, järjestämisestä ja seurannasta. Toiminnan painopiste on kuntoutuksen arvioinnissa ja suunnittelussa. Toimit moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja vastaat kuntouttavan toiminnan ohjaamisesta kehitysvammaisten perheille ja heidän lähiyhteisöilleen (mm. päiväkodit, koulut, asumis- ja päivätoimintayksiköt). Työhösi sisältyy pienten kehitysvammaisten lasten varhaiskuntoutus. Arvioit asiakkaan yksilöllisen apuvälinetarpeen sekä teet tarvittavat lausunnot ja lähetteet.

Työtilat ovat Sofianlehdossa, mutta työskentelet paljon asiakkaiden arkiympäristöissä eri puolilla Helsinkiä. Kehitysvammapoliklinikalla on hyvä kollegojen tuki.

Kaupunki tarjoaa hyvän työterveyshuollon ja monipuoliset työsuhde-edut (https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/henkilostoedut).

Työ alkaa 20.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava fysioterapeutti Tiina Guttorm, p. 09-310 52573, tiina.guttorm@hel.fi fysioterapeutti Jenni Kainulainen, p. 09-310 73896, jenni.kainulainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/terveyspalvelut/kehitysvammapoliklinkka