(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Tehtävän kuvaus

Myllypuron seniorikeskuksessa on vapautumassa fysioterapeutin vakituinen toimi. Olisitko sinä se reipas ja oma-aloitteinen fysioterapeutti hyppäämään fysioterapeutin saappaisiin? Työsuhde alkaa 14.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Fysioterapeuttina tehtävänäsi on arvioida, suunnitella ja toteuttaa asukkaidemme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa. Osaat kartoittaa apuvälinetarpeita ja ohjata hoitohenkilökuntaa niiden käytössä. Toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa asukkaidemme parhaaksi.

Arvostamme vanhustyön kokemusta, tiimityötaitoja ja halua kehittää muistisairaan ihmisen kuntoutusta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja yhteistyökykyisyyttä toimia myös omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Luemme eduksi kinestetiikan koulutuksen.

Tukenasi on oman osastosi henkilökunnan lisäksi myös Myllypuron seniorikeskuksen ammattitaitoinen ja innovatiivinen terapiatiimi. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anne Alastalo p. 09 310 60662, anne.alastalo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi