(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Kannelmäen palvelukeskukseen fysioterapeutin sijaista ajalle 17.8.-31.5.2021.

Palvelukeskustoiminta on Helsingin kaupungin toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille. Toiminta on pääasiassa asiakkaille maksutonta. Palvelukeskukset ovat avoimia kohtaamispaikkoja, joiden tavoite on tukea kotona asumista, edistää hyvinvointia ja lievittää yksinäisyyden kokemuksia. Palvelukeskusten toimintaan kuuluu mm. vertaistuellinen ryhmätoiminta, harrastus- ja liikuntatoiminta, tapahtumat, juhlat ja retket, erilaiset tietoiskut ja luennot, sosiaaliohjaajan palveluohjaus ja -neuvonta, fysioterapeutin liikuntaneuvonta. Toivomme, että Kannelmäen palvelukeskus olisi olohuonemainen kohtaamispaikka alueen ikäihmisille.

Fysioterapeuttina työnkuvasi tulee olemaan hyvin laaja ja monipuolinen. Työtehtäviin kuuluvat, mm. liikuntaryhmien suunnittelu ja ohjaaminen, yksilöllinen liikuntaneuvonta ajanvarauksella, verkostotyö, liikuntavapaaehtoistoiminnasta vastaaminen, sekä erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Isona osana työtäsi tulee olemaan myös viestintä ja markkinointi.

Toivomme sinulta erittäin kehittämismyönteistä työotetta, missä pääsee ideoimaan ja kokeilemaan uutta. Vaikka toimimmekin tiimissä, niin silti myös itseohjautuvuus korostuu. Työtä tehdään jatkuvasti ihmisten parissa, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat erittäin tärkeitä.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi työkokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, sekä Helsingin kaupungin käyttöjärjestelmien tuntemisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Katja Lauronen. 09 310 24120 (katja.lauronen@hel.fi) Martina Hyttinen 09 310 48779 (martina.hyttinen@hel.fi)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi