(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme positiivista, joustavaa ja vastuuntuntoista Kampin palvelukeskuksen ja Kivelän seniorikeskuksen yhteistä fysioterapeuttia. Työhösi kuuluvat mm. kotona asuvien ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitäminen sekä ennaltaehkäisevän toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kampin palvelukeskus tarjoaa eläkeläisille ja työttömille monipuolisesti toimintaa, kuten vertaistuellista ryhmätoimintaa, palveluohjausta ja -neuvontaa, erilaisia harrastusmahdollisuuksia, luentoja ja kulttuuria. Kampissa työsi painottuu enemmän tukea tarvitsevien asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämiseen arjessa.
Kivelässä työskentelet pääsääntöisesti päivätoiminnassa, joka tarjoaa yli 65-vuotiaille liikuntarajoitteisille ja muistisairaille ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa toimintaa sekä ruotsin että suomenkielellä. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintakykyä, omatoimisuutta ja kotona asumista sekä antaa omaishoitajille mahdollisuuden hengähdystaukoon.

Kampissa työskentelet kolme ja Kivelässä kaksi päivää viikossa, tarpeen mukaan tämä voi vaihdella. Kampissa työsi painottuu liikuntaryhmien kuten tasapainoryhmien, kuntopiirien ja kuntosalitoiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä konsultaatioihin. Kivelässä työ kohdentuu yksilöterapiaan, päivätoiminnan intensiivikuntoutukseen ja asiakkaiden monipuoliseen liikuntatoimintaan. Tarvittaessa työ sisältää kotikäyntejä ja tietoiskujen sekä luentojen pitämistä. Lisäksi työhösi kuuluu monipuolinen verkostoyhteistyö.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus-ja ryhmänohjaustaitoja ja ymmärrystä tuki- ja liikuntaelinsairauksista sekä muistisairauksista. Toivomme sinulta myös myönteistä otetta ja osaamista ikäihmisten kuntoutuksessa ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi työ vaatii johdonmukaisuutta, suunnitelmallisuutta, koordinointikykyä ja valmiutta työskennellä itseohjautuvasti.

Luemme eduksi:

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, ryhmien ohjaamisesta ja ruotsinkielen suullisen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Linda Treuthardt, vastaava ohjaaja, linda.treuthardt@hel.fi, 09 310 44514 Tuija Epäilys, johtaja, tuija.epailys@hel.fi, 09 310 44510 Hellström Claudia, ylihoitaja, claudia.hellström@hel.fi, 09 310 46150