(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tehtävän kuvaus

Fysioterapeuttina tehtävänäsi on arvioida, suunnitella ja toteuttaa asukkaan kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää päivittäistä toimintaa. Fysioterapeuttina ohjaat ja olet hoitohenkilökunnan tukena mm. ergonomia-asioissa. Lisäksi fysioterapeutti vastaa apuvälineiden arvioinnista, hankinnasta, käyttöönotosta ja ohjauksesta asukkaalle sekä hoitotiimille.
Fysioterapeutti laatii myös väliarvioita sekä laatii ja päivittää liikuntaterapia- ja fysioterapeuttisuunnitelmia. Lisäksi hän on mukana vastuuhoitajan kanssa tekemässä Rai-arviointeja.

Haemme aktiivista, kehittämismyönteistä ja vastuuntuntoista työntekijää työskentelemään muistisairaiden asukkaiden arjessa.
Kannelmäen palvelutalossa asuu 92 ikäihmistä. Meillä on kaksi muistisairaiden ryhmäkotia, Sinikello ja Leinikki, sekä ryhmäasumisyksikkö, Kanerva. Lisäksi palvelutalossamme toimii päivätoiminta, Urkuri, sekä palvelukeskus, mikä tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille.
Teemme yhdessä moniammatillista työtä asukkaiden ja asiakkaiden hyväksi, että heidän arki olisi mahdollisimman oman näköistä ja mielekästä. Fysioterapeuttien työaikamuoto on yleistyöaika.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Kannelmäen palvelutaloon! Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Haastattelut pidetään 26.2 klo: 12.30-15.00 ja 28.2 klo: 8.30-10.30

Kelpoisuusehdot: Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Hyvät ryhmänohjaus -sekä vuorovaikutustaidot. Halun kehittää itseä sekä moniammatillista yhteistyötä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava ohjaaja Katja Lauronen, p. 040 334 6777