(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme ikääntyneiden parissa työskentelystä innostunutta fysioterapeuttia sijaisuuteen Myllypuron monipuolisen palvelukeskuksen osastolle 6. Osastollamme asuu 34 ikääntynyttä, jotka tarvitsevat tukea ja apua päivittäisissä toimissaan.

Fysioterapeuttina tehtävänäsi on arvioida, suunnitella ja toteuttaa asukkaidemme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa. Osaat kartoittaa apuvälinetarpeita ja ohjata hoitohenkilökuntaa niiden käytössä. Toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa asukkaidemme parhaaksi.

Oman työsi ja jaksamisesi tukena meillä toimii ammattitaitoinen ja innovatiivinen terapiatiimi, kinestetiikkatutorit sekä talon henkilöstökerho Myssy, joka järjestää mukavia yhteisiä tapahtumia vapaa-ajalla. Meille pääsee mukavasti metrolla tai bussilla. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.
Tervetuloa joukkoomme!

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anne Alastalo, puh 09 310 60662