(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Tehtävän kuvaus

Kivelässä toimii seitsemän osastoa; kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautista hoivaosastoa sekä suomen- ja ruotsinkielinen päivätoiminta. Kivelän monipuolinen palvelukeskus sijaitsee kauniissa puistomaisessa ympäristössä keskeisellä paikalla Töölössä.

Fysioterapeuttina työsi kohdentuu ensisijaisesti ruotsinkieliselle arviointi- ja kuntoutus/lyhytaikaishoidon osastolle 4. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti yli 65-vuotiaista helsinkiläisistä ikäihmisistä. Mahdollistat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaiden yksilöllisen ja toimintakykyä tukevan kuntoutuksen.

Työsi koostuu fysioterapeuttisesta tutkimisesta ja arvioinnista, yksilö- ja ryhmäterapiasta, apuvälinearvioista sekä ohjauksesta ja neuvonnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kuntoutussuunnitelmien laadintaa, toteutusta ja arviointia. Fysioterapeuttina työskentelet osana kuntoutustiimiä, joka koostuu fysio- ja toimintaterapeuteista sekä sosiaali- ja kulttuuriohjaajista. Saat tueksesi tiimin, jossa pyrimme kehittämään jokaisen ammatillisia yksilötaitoja. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle osaamista monipuolisesti kuntoutustiimin henkilöstön eri vahvuusalueita hyödyntäen.
Odotamme sinulta mielenkiintoa työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta.
Käytössämme on sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja RAI- järjestelmä.


Kelpoisuusehdot:
Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Niina Ramstedt p. 0440 840721

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi