(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme fysioterapeuttia sijaisuuteen Kannelmäen palvelutalon Sinikello-yksikköön ajalle 22.8. - 31.12.2019, todennäköisesti jatkuen.

Sinikello tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa muistisairaille asukkaille. Yksikkö jakaantuu kolmeen kerrokseen ja jokaisessa kerroksessa on 13 asukasta.

Fysioterapeuttina toimit osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden hoidon suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä sairaanhoitajien ja hoitajien sekä toimintaterapeutin, sosiaaliohjaajan ja lääkärin kanssa.

Tiimimme toiminnassa keskeistä on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen arviointi ja ylläpitäminen. Fysioterapeutin tehtäviin sisältyy yhteistyötä myös omaisten kanssa, joten olet tärkeässä roolissa uusien asukkaiden hoitojakson aloituksessa ja yhteistyöneuvotteluissa. Yksilöllisen asiakastyön lisäksi fysioterapeutin tehtävissä pääset ohjaamaan erilaisia ryhmätoimintoja asiakkaidemme arviointiin ja toimintakyvyn tukemiseen liittyen.

Fysioterapeutin tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa eettistä työotetta, itseohjautuvaa työtapaa ja nopeaa päätöksentekokykyä sekä halua kehittää työtä yhdessä myös talon muiden terapeuttien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivittäisen työn tukena ovat Sinikellon hoitajat, sairaanhoitajat, vastaava sairaanhoitaja sekä osastonhoitaja.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2475,85 e/ kk