(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme fysioterapeuttia sijaisuuteen Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikköön C1.

Fysioterapeuttina toimit osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä vastuuhoitajina toimivien sairaanhoitajien ja hoitajien sekä toimintaterapeutin, sosiaaliohjaajan ja lääkärin kanssa.

Tiimimme toiminnassa painottuu asiakkaan kuntoutumisen, toimintakyvyn ja voimavarojen arviointi sekä tukeminen. Fysioterapeutin tehtäviin sisältyy paljon yhteistyötä myös mm. omaisten ja kotihoidon kanssa, joten olet tärkeässä roolissa mm. asiakkaiden kotikäynneillä ja yhteistyöneuvotteluissa. Yksilöllisen asiakastyön lisäksi fysioterapeutin tehtävissä pääset ohjaamaan erilaisia ryhmätoimintoja asiakkaidemme arviointiin ja toimintakyvyn tukemiseen liittyen.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


työkokemuksen ikääntyneiden parissa.