(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme fysioterapeuttia 20-paikkaiseen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikotiin, jossa on lisäksi 4 kaupunkitasoista päihdekuntoutuspaikkaa yli 65-vuotiaille.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikodissa saat työskennellä oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Fysioterapeuttina olet tärkeä osa arviointi-ja kuntoutustiimiä, jonka tavoitteena on asiakkaan turvallinen kotiutuminen. Fysioterapeutti tukee asiakkaiden toimintakykyä ryhmä-ja yksilöohjauksessa, sisältäen arvioinnin, suunnittelun ja toteutuksen.

Työssäsi fysioterapeuttina koet tärkeinä lähtökohtina kuntoutumista edistävän ja arjen aktiivisuutta tukevan vanhustyön. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta, hoidon monialaisuudesta ja hallitset verkostojen luomisen eri toimijoihin ikäihmisiin liittyen. Olet yhteistyökykyinen, luova ja joustava geriatrisen fysioterapian osaaja. Kirjaamisessa ja arvioinnissa käytössämme on Effica- ja RAI -järjestelmät.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn kartoituksen ohella liikunta- ja fysioterapiasuunnitelmien laatiminen sekä toteutus, kotikäynnit ja hoitoneuvottelut, kohdennettujen liikuntaryhmien suunnittelu ja toteutus sekä saumaton toimiminen monialaisessa tiimissä ja asiakasta hoitavassa verkostossa. Toimenkuvaasi kuuluvat myös apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus sekä hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus. Työaikamuotona on yleistyöaika.

Arviointi-ja kuntoutusyksikössä vaaditaan työntekijältä oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Meillä tuetaan mm. muistisairaiden, neurologisten sekä mielenterveys-ja päihdeasiakkaiden kuntoutumista.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 475,85 e/kk