(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme työstään innostunutta fysioterapeuttia työskentelemään Kinaporin monipuolisen palvelukeskukseen arviointi ja kuntoutus osasto Fenixiin työvapaa sijaisuuteen.

Työssäsi fysioterapeuttina ovat lähtökohtina kuntoutumista edistävä vanhustyö sekä geriatrisen fysioterapian osaaminen. Olet aidosti kiinnostunut muistisairaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta, monialaisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Olet yhteistyökykyinen, utelias, luova ja avoin uudelle. Tunnet Effican ja RAI- arviointi- ja seurantajärjestelmän.

Tehtävänäsi on asiakkaiden toimintakyvyn arvioiminen ja edistäminen monialaisessa tiimissä. Toimenkuvaasi kuuluvat myös apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus, kuntoutumista tukevien ryhmien suunnittelu ja toteutus sekä hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus.

Fysioterapeutti tekee tiivistä yhteistyötä eri verkostojen kanssa. Hän työskentelee yhden päivän viikosta kotihoidossa, kotikuntoutuksessa.

Olet tarvittaessa valmis tekemään myös kaksivuoro- ja viikonlopputyötä.


Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja, joka tarjoaa hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä henkilökuntaedut. Kinaporin kuntosalissa ja altaalla voit ylläpitää työkykyäsi maksutta.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto


Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Kokemusta gerontologisesta hoitotyöstä.