(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Esperin Hoivakoti Villa Lyhde Espoossa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Asuminen hoivakodeissa voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Kaikkien ryhmäkotien tilat ovat esteettömiä ja toiminnassa korostuu kodinomaisuus, kiireettömyys ja turvallisuus.

Villa Fysio toimii Hoivakoti Villa Lyhteen yhteydessä. Se tarjoaa kuntoutuspalveluita pitkäaikais- ja intervalliasukkaille, sekä aktivoivaa päiväkuntoutusta kotona asuville muistisairaille. Esteettömät tilat, modernit kuntoutusvälineet ja ammattitaitoiset työntekijät mahdollistavat yksilöllisen sekä ryhmämuotoisen kuntoutuksen. Villa Fysio tuottaa itsemaksaville asiakkaille yksilöfysioterapiapalveluita sekä omassa yksikössä että muissakin Esperin pääkaupunkiseudun yksiköissä.

Haemme Villa Fysion tiimiin FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 1-5pv viikossa. Työ alkaa 22.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutti vastaa asukkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutuksista. Sinulla on energinen ja iloinen asenne kuntouttavaan palvelutoimintaan ja haluat olla toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta kuntoutuskonseptia viihtyisässä ympäristössä. Työt sijoittuvat Esperin eri toimipisteisiin (Espoo, Helsinki, Nurmijärvi), sekä mahdollisesti myös ikäihmisten muistisairaiden päivätoimintaan. Oma auto on työtehtävien hoitamisen kannalta välttämätön. Työ on itsenäistä ja työssä vaaditaan omatoimista ja reipasta työotetta.

Edellytämme fysioterapeutin tutkintoa. Eduksi luetaan geriatrisen fysioterapian tuntemus, erityisesti muistisairaiden kanssa työskentelystä. Myös fysioterapeutiksi opiskelevat huomioidaan hakuprosessissa, opintoja tulee olla suoritettu vähintään 120op.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anu Tikkanen p. 0400-818 889 tai anu.tikkanen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 19.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.