(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Fressi Kamppi Helsingin keskustassa etsii vahvistusta Fressi Trainer -tiimiinsä!

Oletko energinen, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista?

Etsimme Fressille Kamppiin uutta fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä fysioterapia -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle fysioterapeutille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä, vaihtelevan työn mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (fysioterapeutti) ja mielellään myös työkokemusta alalta, itsenäistä otetta työhön, pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 28 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.