(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle fysioterapeuttia kokoaikaiseen työhön tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon yksikköön. Työ on hyvin valmennuksellista ja työtä tehdään itsenäisesti kollegan avustuksella. Fysioterapeutti toimii valmentajana ja kuntouttajana yksilö- ja ryhmäkuntoutusasiakkaille, jotka ovat pääosin ikäihmisiä ja Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen piirissä olevia. 

Hakijalta toivomme fysioterapeutin kokemusta ja koulutusta sekä positiivista palveluasennetta. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja haluat työskennellä osallistavasti sekä arvokasta vanhuutta korostavasti. Puhut hyvää suomea ja sinulla on voimassa olevat luvat sekä rokotesuojalain mukaiset rokotteet.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn mukavassa työyhteisössä ja vastuullista työtä modernissa digitalisaatiota korostavassa ilmapiirissä. Jätä hakemus, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi ja millaista työtä olet aiemmin tehnyt. Lisäksi voit esittää palkkatoivomuksesi ja toiveen aloitusajankohdasta.