(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Esperi avaa toukokuussa 2018 Kajaanin Huuhkajavaaraan erityisen hoivan yksikön. Hoitokoti Huuhkajavaara tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi muistisairauden, neurologisen sairauden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Erilaiset toiminnalliset ryhmät, arjen askareiden hoito ja vertaistuki kuuluvat kuntouttavaan arkeen. Yhdessä harjoitellaan ja kehitetään päivittäisiä elämänhallinnan taitoja. Ohjaaja motivoi ja tukee asukasta pitkäjänteisessä kuntoutumisprosessissa.

Haemme Huuhkajavaaraan FYSIOTERAPEUTTIA osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutti vastaa asukkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutuksista. Tärkeää on terapeutin kyky olla vuorovaikutuksessa, vaikka asiakkaalla on vaikeuksia viestinnässä, ymmärtämisessä sekä oman kehon, tilanteen ja tilan hahmottamisessa.

Edellytämme fysioterapeutin tutkintoa. Sinulla on energinen ja iloinen asenne kuntouttavaan palvelutoimintaan ja haluat olla toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta kuntoutuskonseptia viihtyisässä ympäristössä. Arvostamme iloista, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä moniammatillisessa tiimissä, joustavuutta sekä kokemusta muistisairaiden tai mielenterveysongelmaisten kanssa toimimisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, p. 050 3131130, birgitta.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 4.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.