(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanavan vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille sekä 18-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Kanalinrantaan FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutti vastaa asukkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutuksista. Tärkeää on terapeutin kyky olla vuorovaikutuksessa, vaikka asiakkaalla on vaikeuksia viestinnässä, ymmärtämisessä sekä oman kehon, tilanteen ja tilan hahmottamisessa.

Edellytämme fysioterapeutin tutkintoa. Sinulla on energinen ja iloinen asenne kuntouttavaan palvelutoimintaan ja haluat olla toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta kuntoutuskonseptia viihtyisässä ympäristössä. Arvostamme iloista, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä moniammatillisessa tiimissä, joustavuutta sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa toimimisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Saga Care haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Sanna Järvenpää tai sanna.jarvenpaa@sagacare.fi tai 050-5952618

Hakuaika päättyy 18.2.2018.

Saga Care on Savuton Työpaikka.