(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Villa Fysio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Villa Fysio Espoon Viherlaaksossa toimii Hoivakoti Villa Lyhteen yhteydessä. Se tarjoaa kuntoutuspalveluita pitkäaikais- ja intervalliasukkaille omassa ja muissa Esperin pääkaupunkiseudun yksiköissä, sekä aktivoivaa päiväkuntoutusta kotona asuville muistisairaille. Esteettömät tilat, modernit kuntoutusvälineet ja ammattitaitoiset työntekijät mahdollistavat yksilöllisen sekä ryhmämuotoisen kuntoutuksen.

Haemme nyt Villa Fysioon fysioterapia-, hierontapalveluja sekä muistisairaiden päivätoimintaa tuottavaan tiimiimme fysioterapeuttia tuntityöhön (2-3 pv/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen sairaslomasijaisuuteen 31.8.2019 asti. Työ on luonteeltaan arkipäivisin toteutettavaa päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Myöhemmin keväällä on mahdollista tehdä lisäsijaisuuksiakin.

Tehtävänäsi on yksilöfysioterapioiden toteuttaminen ja liikunnallisten viriketuokioiden ohjaaminen ryhmille Esperin eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, mutta ensisijaisesti haemme osaavaa tekijää Lauttasaaressa sijaitsevaan Esperi Hoivakoti Untuvaan. 

Fysioterapeuttina tarjoat laadukkaita fysioterapiapalveluita, arvioit asiakkaiden toimintakykyä sekä ylläpidät ja tuet asukkaiden omatoimisuutta. 

Sinulta edellytämme:

  • Fysioterapeutin tutkintoa (AMK), myös alan opiskelijat huomioidaan (opintoja suoritettuna vähintään 120 op)
  • itsenäistä, omatoimista, reipasta ja kuntouttavaa työotetta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittää omaa ammattitaitoasi osana moniammatillista työryhmää
  • oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi katsomme geriatrisen ja psykofyysinen fysioterapian osaamisen sekä kokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä ja viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 29.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiiminvetäjä Jenna Pennanen p. 050 3114 451 ja yksikönpäällikkö Anu Tikkanen p. 0400 818 889

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.